Hem   E-post            
GRUNDAD 1989              OCD-föreningen Ananke Stockholm | Maria Prästgårdsgata 27 | 118 52 Stockholm | Tfn 08 – 669 30 39

Lästips

"Nycklar på bordet"

av Susanne Bejerot

Susanne Bejerots bok En efterlängtad bok om tvångssyndrom. Susanne Bejerot, överläkare; specialist i psykiatri, medicine doktor och legitimerad terapeut, har arbetat i många år med både barn och vuxna som lider av tvångssyndrom. De som mött henne har både fått hjälp och kunnat befria sig från skuld och skam. En del av oss har haft förmånen att lyssna på Susannes mycket engagerande föreläsningar och inspirerats av hennes värme och omfattande kunskap.

Susanne BejerotVi har fått ökad förståelse för sjukdomen genom att Susanne i föreläsningar, i artiklar i Nytt om OCD och i sin doktorsavhandling har visat oss människan som lider av tvångssyndrom. Det är inte så enkelt som att bara ha tvångssyndrom, det är så olika från individ till individ. Det ska bli mycket spännande att läsa Nycklar på bordet, när den ges ut inom några veckor. Kommer Susanne att ge oss svar på frågan: Är tvångssyndrom en enda sjukdom eller flera olika tillstånd men med liknande problembild? Personligen och som ordförande i riksförbundet väntar jag med otålighet på att få ge mig i kast med denna efterlängtade bok.

Jag hoppas att du, kära läsare också ska få möjlighet att läsa boken, antingen genom att göra en beställning av boken redan nu eller ha tålamod och låna den på biblioteket.

Boken är på 249 sidor kostar 400 kr i bokhandeln. Du kan också beställa den direkt från Cura och då betalar du 298 kr (moms inräknad), plus porto.

Adress:

Cura Bokförlag och Utbildning AB
Box 38034
100 64 Stockholm
Tel 08-84 68 40
fax 08-84 68 57
E-post curabook@cura.se

En recension av boken kommer du att få läsa i kommande nummer av Nytt om OCD.

Anita Odell

"TVÅNGSSYNDROM – om orsaker och behandling i ett beteendeterapetusikt perspektiv"

av Olle Wadström

Olle Wadström med bok Av leg psykolog, psykoterapeut Olle Wadström. 3:e omarbetade och utvidgade upplagan finns nu att tillgå.

Betala in 280 kr på postgiro 17 26 91-8 och skriv “Beställning Bok”.

Skriv ditt namn och din adress mycket tydligt. Du har boken inom en vecka.

Har du frågor och vill veta mer skicka då e-post till Olle eller besök hemsidan nedan.

E-post: olle.wadstrom@swipnet.se

Hemsida: http://go.to/psykologinsats

[Till Förstasidan] [Till sidans topp]


Webbredaktör webbadm[at]telia.com
Copyright© 2001-2007
A PBA produktion

» Brief in english

Vidare läsning:
» www.ananke.org