Hem   E-post            
GRUNDAD 1989              OCD-föreningen Ananke Stockholm | Maria Prästgårdsgata 27 | 118 52 Stockholm | Tfn 08 – 669 30 39

Välkommen!

OCD-föreningen Ananke i Stockholm är en lokal stödförening för anhöriga och drabbade av OCD (Obssesive Compulsive Disorder).

Vi vill öka kunskapen om OCD, som inkluderar både tvångshandlingar och tvångstankar, till allmänheten, men också till personer som de tvångsdrabbade möter inom vården.

Det internationella namnet är OCD (Obsessive Compulsive Disorder) och används omväxlande på denna hemsida parallellt med tvångssyndrom.

Här kan du läsa om vad OCD är och om den hjälp man kan få. Du kan också läsa om våra öppettider, möten och andra aktiviteter som rör den lokala föreningen i Stockholm.

Vill du bli medlem eller endast ha information hemskickad går det också bra. Se vidare om detta under rubriken "Medlem & info".

Om du vill veta mer om vår verksamhet i Sverige har vi en utmärkt hemsida som rör hela landet på adressen www.ananke.org. Här hittar du intressant information om stort och smått om OCD.

Varmt välkommen!


Webbredaktör webbadm[at]telia.com Copyright© 2001-2007

A PBA produktion

  INFO

  
   »
Brief in english

    Vidare läsning:
   » www.ananke.org  WEBBANSVARIG

  
     
   Patrik Andersson
  
 webbadm[at]telia.com