Hem   E-post            
GRUNDAD 1989              OCD-föreningen Ananke Stockholm | Maria Prästgårdsgata 27 | 118 52 Stockholm | Tfn 08 – 669 30 39

Aktiviteter

Här presenteras senaste nytt om Anankes aktiviteter i Stockholm. Har du frågor kring materialet, hör då gärna av dig till oss. Håll utkik på hemsidan eller ring och lyssna på telefonsvararen för eventuellt inställda föredrag eller annan öppen verksamhet.

AKTUELLA MEDLEMSAKTIVITETER:

Alla föreläsningar hålls på Kristinehovs Malmgård, Kristinehovsgatan 2. T-bana Hornstull, uppgång Högalidsparken eller buss 4, hållplats Varvsgatan. Se karta » här

Övriga sammankomster sker i vår lokal på Maria Prästgårdsgata 27 (om ej annat anges). Se karta » här

Ingen föranmälan krävs. Fritt inträde för medlemmar – övriga 50 kr. Håll utkik på vår hemsida eller ring oss för info om ev. inställda föredrag.

 • Föreläsningar

  Tisdagen den 18 september kl: 18.30-20.30


  Cecilia Brodin föreläser från egen erfarenhet om skadetankar. Tvångstankar om att skada innebär för den som är drabbad oönskade skrämmande tankar om att skada andra, vanligen de närstående, dem man älskar mest.

  OBS: INSTÄLLT!

  Plats: Kristinehovsmalmgård
 • Öppet hus

  Onsdagar 19.00-22.00

  Öppet Hus har öppet som vanligt på onsdagar med “drop-in” mellan 19.00 och 22.00. Kom och träffa andra i liknande situation. Anna och Carina hälsar alla hjärtligt välkomna!

  Plats: Maria prästgårdsgata


 • OCA

  Tisdagar 18:00


  OCA fortsätter att träffas på tisdagarna kl. 18.00. Efter jul-och nyårsuppehållet kör de igång den 9 januari. OCA är en självhjälpsgrupp baserad på de Tolv Stegen som har formulerats av Anonyma Alkolister. OCA har skrivit om de Tolv Stegen och anpassat dem till människor med OCD.

  Har du frågor? Mejla till: ocastockholm@aim.com

 • Unga Ananke

  Torsdagar 18.00-20.00

  Unga Ananke har som vanligt öppet torsdagar och är för dig som själv har OCD och är under 35 år. Kom och träffa andra i liknande situation. Zabett och Linus hälsar alla varmt välkomna!

  Plats: Maria prästgårdsgata


  Välkommen!/Red.

[Till Förstasidan] [Till sidans topp]


Webbredaktör webbadm[at]telia.com
Copyright© 2001-2007
A PBA produktion

» Brief in english

Vidare läsning:
» www.ananke.org