Svenska
OCD-förbundet
Ananke

StartsidanVad är OCD?
Beteendeterapi
Läkemedel
Frågor och svar
OCD-behandling
Självhjälp
Artiklar om OCD
BoktipsKontakt
Lokalföreningar

Bli medlem

MedlemstidningStyrelse
Länkar
Gästbok
Chatt
Diskussionsforum

Program Umeå

Höst 2006

Hej kära medlemmar. Nu har vi i styrelsen haft styrelsemöte och planerat höstens medlemsträffar, tider, dagar och innehåll. Vi håller som vanligt till i HSO-lokalen, Storgatan 76 mellan klockan 18.30- 21.00. Självklart så kommer vi också som vanligt att fika någon gång under kvällen så ta redan nu och skriv upp datumen i din almanacka så ses vi på höstens medlemsträffar.

5 okt

Vi firar in att hösten äntligen har kommit med att åka ut till KFUM-gården och grillar korv. Vi träffas vid HSO kl 16.00

12 okt

Vi medverkar på Vindelns kommuns informationsdag kring olika funktionshinder där vi representerar Psykiska funktionshinder.

18 okt

Nu provar vi något nytt, inte behandling, utan kanske ett nytt sätt att träffas på. Anita visar oss hur vi kan använda strykjärnet när vi inte stryker. Hon tänker nämligen använda strykjärnet för att måla med och vi andra får prova på.

19 okt

Medverkar med ett bokbord på Landstingshuset 1 nov Videokväll: Vi samlas kring en video om OCD där vi pratar om olika scener.

15 nov

Vilken betydelse har kost och motion för vårt mående. Kvällens gäst Christel Larsson

2 dec

Avslutning med julbord. Vi samlas på HSO för vår höstavslutning där vi äter julbord och umgås under trevliga former. Med julbordet är det en liten kostnad medlemmar betalar 50 kr övriga 75 kr. Alla är välkomna.

Se även hemsida här


Copyright © 2001-2006 En PBA produktion Webbmaster