GRUNDAD 1989              OCD-föreningen Ananke Stockholm | Maria Prästgårdsgata 27 | 118 52 Stockholm | Tfn 08 – 669 30 39

Aktiviteter

Här presenteras senaste nytt om Anankes aktiviteter i Stockholm. Har du frågor kring materialet, hör då gärna av dig till oss. Håll utkik på hemsidan eller ring och lyssna på telefonsvararen för eventuellt inställda föredrag eller annan öppen verksamhet.

AKTUELLA MEDLEMSAKTIVITETER:

Alla föreläsningar hålls på Kristinehovs Malmgård, Kristinehovsgatan 2. T-bana Hornstull, uppgång Högalidsparken eller buss 4, hållplats Varvsgatan. Se karta » här

Övriga sammankomster sker i vår lokal på Maria Prästgårdsgata 27 (om ej annat anges). Se karta » här

Ingen föranmälan krävs. Fritt inträde för medlemmar – övriga 50 kr. Håll utkik på vår hemsida eller ring oss för info om ev. inställda föredrag.

 • Föreläsningar

  Tisdagen den 15 apri kl 18:00-20:00


  Lena Huss, representant från Svenska Ångestsyndromsällskapet (ÅSS) kommer till oss och föreläser om olika ångestsyndrom samt vilka former av behandling som finns att tillgå.

  Plats: Kristinehovsmalmgård


  Tisdagen den 16 maj kl 18:30-20:00

  “Aspergers syndrom: vad är det?” Lena Walleborn, arbetsterapeut och Katarina Sköldmark, psykolog från Aspergercenter för vuxna kommer och föreläser för oss.

  Plats: Kristinehovsmalmgård

  Tisdagen den 10 juni kl 18:00-19:00

  Lena Stålklinga föreläser om sitt liv med borderline och social fobi. OBS: Lena Stålklinga kommer ej!
  I stället kommer Jonas Andersson, verksamhets-chef på RUS, som föreläser om psykisk ohälsa.

  Plats: Kristinehovsmalmgård

 • Övriga aktiviteter

  Torsdagen den 10 april kl 17:00

  Föreningen bjuder på konstrunda

  Vi tar en konstrunda på Liljevalchs vårsalong. Vi träffas innan på föreningen klockan 17.00 och åker gemensamt ut till Djurgården. Föranmälan krävs till kansliet senast den 8 april. Det är begränsat antal biljetter så det är först till kvarn som gäller! Mats och Carina hälsar alla varmt välkomna! För mer information om Liljevalchs konsthall gå in på www.liljevalchs.com

  Plats:
  Maria prästgårdsgata/Liljevalchs


  Tisdagen den 22 april kl 18:00-19:15

  Metamorfostekniken

  Metamorfostekniken kommer från alternativmedicinen, närmare bestämt ur zonterapin. Den lätta beröringen på specifika områden på fötter, händer och huvud underlättar bland annat kontakt med dig själv, din egen livskraft och din självläkande förmåga. Under kvällen får du veta mer om Metamorfostekniken samt prova på. Ledare är Kristin Bomanson, lärarmedlem The Metamorphic Association.

  Plats: Kristinehovsmalmgård


  Lördagen den 7 Juni kl 12:00

  Dags för picknick och målareftermiddag!

  Vi har picknick i Bergianska trädgården. Vi träffas innan på föreningen klockan 12.00. Alla tar med sig egen picknickkorg. För dem som vill kommer en introduktion i hur man målar utan prestation att hållas. Vid regn samlas vi i lokalen på Mariaprästgårdsgata. Föranmälan krävs till kansliet senast den 19 maj. Varmt och soligt väder hoppas vi på! Välkomna önskar Chris och Carina!

  Plats:
  Maria prästgårdsgata/Bergianska trädgården

 • Öppet hus

  Onsdagar 19.00-22.00

  Öppet Hus har öppet som vanligt på onsdagar med “drop-in” mellan 19.00 och 22.00. Kom och träffa andra i liknande situation.

  Plats: Maria prästgårdsgata


 • Unga Ananke

  Torsdagar 18.00-20.00

  Unga Ananke har som vanligt öppet torsdagar 18.00-20.00 och är för dig som har OCD och är under 35 år. Kom och träffa andra i liknande situation. Mahnaz hälsar alla varmt välkomna!


  Plats: Maria prästgårdsgata


  Välkommen!/Red.

[Till Förstasidan] [Till sidans topp]


Webbredaktör webbadm[at]telia.com Copyright© 2001-2008

A PBA produktion

 

  INFO

  
   »
Brief in english

    Vidare läsning:
   » www.ananke.org  WEBBANSVARIG

  
     
   Patrik Andersson
  
 webbadm[at]telia.com
  
   
       

“Motigheter är till för att övervinnas.”

“Människan når aldrig nya oceaner, om hon inte vågar lämna land ur sikte.”