Svenska OCD-förbundets sommarläger i Skåne.

Njut och lär tillsammans på Sundsgården utanför Helsingborg 30 juli – 2 augusti 2004.

Vi vänder oss till Dig som vill lära dig mer om tvångssyndrom och om hur du kan hjälpa dig själv att må bättre. Ungdomar, vuxna och familjer med barn – alla är ni välkomna!

Vi bor på Sundsgårdens folkhögskola www.sundsgarden.se i jättefin miljö, 200 meter från en havsstrand. Genom bidrag från SiSUS (Statens institut för särskilt utbildningsstöd) kan vi erbjuda ett bra pris som inkluderar både kost och logi. Resekostnaderna hoppas vi också kunna få vissa bidrag till.

Kostnaden blir 303 kr/person och dygn i dubbelrum och 438 kr/person och dygn i enkelrum. I priset igår alla måltider. De allra flesta rummen har egen dusch och toalett.

Vi gör en båtutflykt till den vackra ön Ven, vi badar och umgås. Varje dag kommer också att bjuda på föreläsningar och diskussioner. OCD-teamet, BUP, i Uppsala kommer att presentera det studiematerial som de tagit fram till våra stödgrupper som vi hoppas ska komma igång på många platser i landet. Övriga föreläsare får du besked om senare när du gjort din intresseanmälan.

Hjärtligt välkomna!

Om det är något du undrar över, går det bra att ringa till kansliet på måndagar och torsdagar på tel 08-628 30 30 eller maila till mailbox@ananke.org så ska vi försöka besvara dina frågor. Du kan också ringa Kerstin Evesson som är kontaktperson för lägerdeltagarna på tel 044 – 420 35. Skicka din intresseanmälan till Svenska OCD – förbundet Ananke, Lundagatan 57, 117 28 Stockholm.

Skicka in din anmälan senast 1 april!

ANANKE VID SÖDRA ÖSTERSJÖN